בן זוג עם חשש להפרעה טורדנית כפייתית

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

25/02/2019 | 13:40 | מאת: לין

שלום שרון, אני מקיימת מערכת יחסים מזה כמעט שנה, כאשר הצד השני מגלה לאורך הזמן סימנים חזקים יותר ויותר של הפרעה טורדנית כפייתית, עפ״י האמור באינטרנט, אני מתכננת לשלוח אותו לאבחון מקצועי כי אני הוא סובל מזה מאוד וכך גם הקשר שלנו שלא מצליח להתרומם עקב כך, שאלתי היא: איך אני יכולה להתנהג עמו על מנת להקל עליו כשאנו יחד, על מנת שיתמודד עם המצב שבו הוא מצוי ועל מנת שאני יוכל להקל על הקשר להתקדם. מודה מקרב לב לעזרתך

היי לין, אני חושבת שזה מצוין שהחלטת לשלוח את בן הזוג שלך לקבל עזרה. אפשר לפתור את הבעיה, או לכל הפחות להקל מאוד על המצב, באמצעות טיפול מתאים, וחבל להמשיך לסבול. מאחר ש- OCD הוא ספקטרום רחב, ויש לו הרבה סוגים שיכולים להתבטא באופן שונה מאוד, אני זקוקה לקצת יותר מידע על הבעיה הספציפית שלו על מנת שאוכל להתייחס לשאלתך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית