שאלה מהי האבחנה הזאת

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

13/01/2019 | 20:11 | מאת: יונתן

מהי אבחנת : הפרעת אישיות -ללא הגדרה. האם היא יכולה לפוגע בהוצאת רישיון נהיגה? אשמח לדעת

היי יונתן, מי שאבחן אותך חושב שיש לך הפרעת אישיות, אבל הוא לא יודע איזו הפרעת אישיות זו. כנראה שיש מאפיינים מכל מיני הפרעות אישיות, שלא ניתן לסווג באופן ברור. אם אתה לא מקבל טיפול תרופתי שגורם לך תחושת עייפות ורדימות, והקשר עם המציאות תקין, אין סובה שזה יפגע בקבלת רשיון נהיגה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

18/01/2019 | 10:49 | מאת: יונתן

האם קיים חובת דיווח לרופא לציין הפרעה זו בטופס הירוק או שרק מחלות נפשיות יש חובת דיווח? אשמח לדעת.

לדעתי אין חובה, אבל אני לא יודעת בוודאות.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית