פלובקסמין של טבע - האם אזל כרגע?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/01/2019 | 12:22 | מאת: יעל

האם אזל. לא מצליחה להשיג באזור שלנו. העברנו את הבן שלנו לפובוקסיל של פרגו ויש שינוי ממש לרעה. חושבת שזה קשור לתרופה.

היי יעל, זו שאלה שצריך להפנות לרוקח. אין לי מידע לגבי זמינות של תרופה כזו או אחרת. אם לדעתך יש שינוי לרעה שקשור בתרופה, כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית