התייעצות דחופה בקשר לקנאה של בעל מה עושיפ

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

30/11/2018 | 21:00 | מאת: דנה

שלום לא יודעת אם קשור לכאן אבל חייבת עזרה לבעלי בעלי מיום הראשון יש לו קנאה חולנית אם אפשר לקרוא לזה ככה בהתחלה שרק עברנו לגור ביחד כול הלילה הייה חושב שמישהו שורק לי עברנו בגלל עניין הזה כמה דירות אחרי זה נמשך שאני יוצאת בלילה בזמן שישן או נמצא בעבודה וכבר יותר מחצי שנה טוען שאני מביאה גברים לבית בזמן שהוא ישן ואם הילדים מתוערים בבכי בלילה הוא טוען שזה מהרעש שעשינו כול זמן בודק לי בגוף אם בטעות יש לי מכה זה סרט שיכול להמשך כמה ימים טובים הוא כול היום עצבני מקלל למרות שאני לא נותנת לו סיבה לקנא אני כול היום בבית עם קטנים.... רוצה מאוד לעזור

שלום לך, אפשר לעזור לבעלך רק אם הוא מכיר בכך שזו בעיה ורוצה עזרה. אם כן, תפני אותו לטיפול פסיכולוגי. צריך לדעת מה הבעיה בדיוק על מנת לטפל בצורה נכונה. אם הוא לא מוכן לקבל עזרה, הצבת גבולות מצידך היא הדבר הנכון לעשות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית