מחשבה טורדנית גנטית במשפחה אפשר להתגבר ?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

14/06/2018 | 19:49 | מאת: אורנה

ממש רוצה להתגבר לא מצליחה לבד אני מבינה שזה מחשבה טורדנית אבל היא מכרסמת בי ! ואם זה יקרה ? .... ואין לי תשובות ... זה ממש הורס לי ואני יודעת שזה גנטי בבקשה כל עזרה תתקבל

היי אורנה, לא הבנתי בדיוק מה את שואלת. בכל מקרה, אם יש מחשבה טורדנית חוזרת שקשה להתגבר עליה, והיא מפריעה לך לתפקד, מומלץ לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT) על מנת לטפל בבעיה כמו שצריך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית