אני והאוסידי אני והאוסידי

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

15/05/2018 | 20:38 | מאת: אני

שלום גב שרון שיהיה לך חג שמח שאלה בקשה .כל הדברים המוזרים קורים לי .היתי בבית חולים .עליתי במדרגות מתנשפת 6 קומות. לא נעים להיות במעלית שלא נדע. במעבר היתה בחורה צעירה שפנתה אלי בשאלה.האם אני המשגיחה .ממש צעירה אולי מתנדבת.אמרתי לה שלא פתאום היא התפקעה מצחוק.לא היה לי כח לשאול למה היא צוחקת וגם היתה איתה עוד בחורה .וחוצמזה מיהרתי לטיפול נמרץ ברוך השם .התינוק בסדר.עכשיו אני ממש נעלבתי.כי את יודעת צעירים צוחקים על מבוגרים לא עושים לא כבוד ולא חשבון.ואני יחסית אליה .בת 55 .אולי צחקה עלי כי אני מבוגרת אולי על הכובע הנייקי שלי איך צריך לנהוג תודה מראש אגב הבעיה שלי היא רגישות יתר יתר מדי

שלום לך, לדעתי כדאי לנסות ככל האפשר לא להתייחס למקרה הזה (לא להגיב באותו רגע), ולהמשיך הלאה. מדובר באישה זרה, שאין לה שום חשיבות בחייך. את גם לא יודעת מהם המניעים שלה ומה הסיבות להתנהגותה. ייתכן שהיא היתה שיכורה, תחת השפעת סמים או סובלת מפסיכוזה, שכן ההתנהגות שלה לא מותאמת לסיטואציה החברתית. גם אם היא סתם גסת רוח, למה את צריכה להטריד את עצמך בגלל אנשים כאלה? הם לא קובעים את הערך שלך ואין להם שום משקל בחייך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית