זמן החשיפה למחשבות הטורדניות

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

26/04/2018 | 09:38 | מאת: יוני

הי, אם יש לי כמה מחשבות טורדניות האם צריך להיחשף אל כל אחת מהפ בין 10דק לשעה, או שבסה״כ צריך להיחשף בין 10דק לשעה לכל המחשבות הטורדניות? תודה :)

היי יוני, באופן כללי, מומלץ להתמקד בדבר אחד בחשיפה. יש אנשים שיש להם אינספור מחשבות טורדניות, ואי אפשר לכלול הכל... עם זאת, אם מחשבה אחת לא מספיקה לעשר דקות של חשיפה (כלומר הפחד פוחת הרבה לפני כן), אפשר להעלות עוד מחשבות, עד שאתה מגיע למכסת הזמן שהקצית לעצמך. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית