פחדים קשים וחששות חוסר רגוע וניתוק

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

09/04/2018 | 11:46 | מאת: מורי

היי שרון, מה שלומך? שוב פעם על הפנים מחר צריכה לחזור לעבודה לאחר 5 חודשים בבית כל הזמן פחדים שאני אשתגע ויהיה לי סכיזופרניה ולא אוכל להשתלב בעבודה והניתוקים יפריעו לי והקולות לעבוד ולא אקבל משכורת ולא יהיה לי איך לשלם את ההוצאוץ של הבית החדש ושאני אקום ולא ארצה ללכת לעבודה שיחשוב שרודפים אחריי שם ועוקבים אחריי בקיצור מחשבות קשות שאני לא יודעץ אפילו איך אלך מחר לעבודה

היי מורי, הדבר הכי חשוב הוא לא להימנע מעבודה. תלכי לעבודה ואל תתייחסי למחשבות האלה, אל תתני להן מקום ובמה וחשיבות. סביר להניח שמחר בשעה הזו (או לכל היותר עוד כמה ימים) את כבר תשכחי מזה. שתהיה חזרה קלה ונעימה לעבודה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית