מחשבות טורדניות חרדתיות לגבי ההסלמה בצפון

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

10/02/2018 | 11:39 | מאת: דלית

שבת שלום רציתי להתייעץ איתך בקשר למה שקורה לי. מאז ההסלמה בצפון אני לא מפסיקה לראות חדשות אני חושבת על זה בלי סוף אני חרדה לגבי חס וחלילה עם יהיה מלחמה אני חוששת על חיילי צה"ל על משפחתי על עם ישראל יש לי דפיקות לב אני לא יודעת עם זה מחשבה טורדנית אבל בכל אופן עם את יכולה להציע לי איך להסיח את הדעת מהמחשבות והחרדה אני אודה לך מאחלת לך לכל עם ישראל ולכל חיילי צה"ל היקר תחזרו הביתה בשלום אמן ולשתי הטייסים החלמה מהירה ולך ולכל עם ישראל יום שקט שבת שקטה אמן שרון אני ממש אודה לך עם תייעצי לי מה לעשות עם המחשבות והחרדות לגבי ההסלמה בצפון תודה רבה

היי דלית, לדעתי, זה טבעי שעקב המצב בארץ בימים האחרונים יתעוררו מתחים סביב זה. כדי שלא יהפכו למוגזמים, כדאי לא להפריז בצפייה בחדשות בטלוויזיה (או בערוצי תקשורת אחרים). כמובן, שככל שתעשי דברים אחרים, כך ייטב. זה יכול להיות כל דבר שיעסיק אותך, בתנאי שלא תעסקי במצב בזמן שאת עושה אותו (לדוגמא: את יכולה להיפגש עם חברים, אבל לא לדבר איתם יותר מדי על מה שמטריד אותך). בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית