בגלל שאמרת פעם קודמת שעדיף לפתוח הודעה חדשה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/02/2018 | 23:23 | מאת: מורי..

אני מנסה לא לתתבמה למה שאניעוברת ולא לייחס לקולות משמעות ומשתדלת.לעשות הכל רגיל אבל זה ממש מלחיץ אותי אני יושבת לבד פתאום עולה לי " אני משתין עלייך בקשת" ממש אני שומעת את זה באוזן וזה מלחיץ אוץי כי זה אני משתין מי זה אני ואז אני נכנסת ללחץ שאלו קולות

היי מורי, אני יכולה לחזור על מה שאמרתי קודם- להשתדל לא להתייחס. את כותבת בעצם שוב ושוב את אותו הדבר ("יש לי מחשבות טורדניות וזה מפחיד אותי") ואין כל צורך בכך. ברור לי שיש פה טקסיות. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

05/02/2018 | 16:25 | מאת: מורי

כי אני לא בטוחה שאלו מחשבות טורדניות אני ממש שומעת את הקולות הללו בתוך הראש זה לא נותן לי מנוחה כל היום משפטים עולים לי לראש לא קשורים לכלום אז מאיפה המשפטים מהשמים לא יודעת משהו הזוי..

גם אם את לא בטוחה שאלה מחשבות טורדניות, תתייחסי אליהן ככאלה. גם כך, אין שום דבר אחר שאת יכולה לעשות איתן...

06/02/2018 | 23:20 | מאת: מורי

מזה אין שום דבר אחר שאני יכולה לעשות איתן ...אלך לפסיכאטר לטפל בקולות אם אלו אכן קולות כי אני כבר לא יודעת מה אני חווה..

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית