הפרעה טורדנית כפייתית

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/02/2018 | 15:24 | מאת: יוסי

היי, למי שיש מחשבה טורדנית שהוא חושש שאחרי שהוא יתחתן אישתו תבגוד בו , האם הוא צריך לצאת מהנחת יסוד שאישתו תבגוד בו כדי לא להילחם עם המחשבה? אשמח קצת לפירוט.. תודה רבה :) (אם אפשר לא לענות בשבת, תודה)

היי יוסי, מי שסובל ממחשבה טורדנית לגבי בגידה, אכן צריך "לשחרר" ולא לעמוד כל הזמן על המשמר שמא יבגדו בו. כלומר, לצאת מנקודת הנחה שבגידה יכולה להתרחש, אבל הוא אינו יכול למנוע אותה, ואף לכתוב ולדמיין תסריטים שליליים לגבי התרחשות בגידה. שבוע טוב, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית