תרגול מיינדפולנס עלול להזיק?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

28/11/2017 | 08:08 | מאת: יעקב

שלום לך שרון. אני מנסה לדעת אם תרגול מיינדפולנס עלול להזיק . הסיבה שאני שואל, כי ניסיתי לתרגל מספר פעמים והכל התנהל בסדר. באיזשהו שלב קישרתי את זה כנראה למשהו שקראתי בגוגל לגבי נזקים שעלולים להיגרם לטיפוסים מסויימים . האם יכול להגרם. נזק מתרגול שכזה? מתוך נסיונך בנדון.?

היי יעקב, תרגול של מיינדפולנס לא יכול לגרום שום נזק בשום צורה. קריאה מרובה באינטרנט, לעומת זאת, יכולה לגרום לחרדות רבות, מאחר שחלק גדול מהמידע שנמצא בו אינו נכון ואינו מדוייק. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

28/11/2017 | 11:47 | מאת: יעקב

תודה רבה שרון, עזרת לי.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית