הקשר בין הזיכרון לבין הocd

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

30/10/2017 | 18:23 | מאת: ליטל

שלום לפני שנה התחיל לי הocd כרגע אני לומדת בבית ספר ואנינככה לומדת למבחנים וכו...ישנו קשר בין הזיכרון לבים ocd?

היי ליטל, OCD כשלעצמו אינו פוגע בזיכרון. אם אדם נמצא בחרדה מתמדת, הוא עלול להיות עסוק בחרדה ולשכוח דברים אחרים, מאחר שהמוח נמצא במצב של הישרדות ואין לו פנאי לפעולות חשיבה מורכבות. כשהחרדה נעלמת, גם הבעיה הזו נעלמת. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית