שרון מה דעתך על שיטת הטיפול הזו לאובססיה?

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

10/09/2017 | 01:18 | מאת: מה דעתך

שיטת EMDR יעילה? יש באמת שיפור משמעותי? מומלצת השיטה להפרעה? והאם את מטפלת בשיטה? תודה

שלום לך, EMDR אינה מוכחת מחקרית כטיפול יעיל לאובססיה. יש תמיכה ביעילותה כטיפול לחרדות פוסט טראומטיות. איני עוסקת בשיטה זו, מאחר שזוהי לא פסיכותרפיה אלא טיפול מסוג אחר לגמרי. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית