המשך מחשבות טורדניות בגלל המצב במשפחה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

04/09/2017 | 09:44 | מאת: רינת

בוקר טוב שרון אני ממש מתנצלת על השאלה שאני רוצה לשאול אותך שוב אני יודעת שזה לא פורום דיכאון וחרדה אבל אשמח רק אם תסכימי כמובן כי זה פורום מחשבות טורדניות אם אין לי כוחות באותו רגע שיש לי מועקה לצאת מהבית איזה פעילות אחת או שתיים אני יכולה לעשות בתוך הבית כדי לרומם לי את המצב רוח? האווירה קשה בבית אבל באמת בנוסף לטיפול לפחות אם תתני לי דוגמא לפעילות אחת או שתיים בתוך הבית מתי שזה קורה כדי להסיח את דעתי מזה ולשפר את מצב הרוח אני מאוד אשמח את ממש תעשי מצווה ותשמחי אותי ותעשי לי טוב על הלב ואגב תודה על העצה שנתת לי בקשר לפעילויות בחוץ אבל שיש לי מועקה לפעמים קשה לי לצאת זה מתבטא בחולשה נפשית אם תתני לי עצה לפחות פעולה אחת שתיים בתוך הבית את תעשי לי הקלה ומצווה ותשמחי אותי סליחה על זה שכתבתי לך הרבה בנושא זה אני יותר לא אכתוב בנושא אני ממש מתנצלת ומודה לך מקרב לב מאחלת לך המשך שבוע נפלא ושוב תודה

04/09/2017 | 11:08 | מאת: רינת

אני מודה לך שרון עם תוכלי לתת לי עצה שתיים פעילות בתוך הבית שתרומם לי את המצב רוח זו מצווה גדולה וזה יעשה לי הרבה טוב ובהזדמנות זאת קודם כל בכלל אני מודה לך על כל העזרה בפורום ומאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה ופוריה הרבה אושר עושר ובריאות יום נפלא.

היי רינת, אני לא חושבת שצריך להיות יצירתי במיוחד כדי למצוא מה לעשות בבית. תמיד יש מה לסדר, לנקות, לכבס וכדומה. אפשר גם לעסוק בתחביב, כגון ציור, נגינה, קריאה, האזנה למוסיקה, חידוש רהיטים ישנים (תחביב שהולך ותופס תאוצה), צביעת מנדלות וכיוצא בזה. בברכה, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

05/09/2017 | 10:22 | מאת: רינת

עזרת לי מאוד ואני ממש מורידה בפניך את הכובע עשית בשבילי המון שנתת לי את הטיפים האלה ובכלל עזרת לי בכל מה שכתבת לי בפורום כללי אני רוצה לאחל לך למשפחתך ולכל חברי הפורום שנה טובה שנת שמחה בריאות והגשמה יום נפלא

תודה רבה, שנה טובה ומתוקה גם לך!

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית