מחשבות טורדניות בגלל מחלה במשפחה

דיון מתוך פורום  הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית

02/09/2017 | 10:06 | מאת: רינת

היי שרון אני לא יודעת אם זה באמת מחשבות טורדניות ואני מבינה שזה לא פורום של דיכאון וחרדה אבל פשוט אין לי לאיפה לפנות כרגע אני פניתי לרופאת משפחה כדי שתתן לי כדור הרגעה כדי שארגיש יותר טוב. דוד שלי במצב קשה בלי הכרה כבר שבועיים בבית חולים אבא שלי אח שלו במצב נפשי גרוע ביקשתי מאימא שלי שתפנה אותו לעזרה אבל הוא לא רוצה והיא לא רוצה אני מרגישה מאז השבועיים האלה מחשבות מטרידות מה יקרה עם יקרה הנורא מכל אני כל הזמן במחשבות טורדניות כלפי אבא שלי ודוד שלי ואשמח לעזרתך בלי פנייה לטיפול כרגע כי הרופאת משפחה מטפלת בי כרגע אבל אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ מעשי פעולה מעשית שאני יכולה לעשות כדי להרים את האנרגיה והמצב רוח אפילו שתי פעולות מעשיות שאני יכולה לעשות אני כל כך מודה לך שרון את תעשי מצווה בשבילי ועם תכתבי לי זה ירים לי את המצב רוח שתהיה לך שבת נפלאה

02/09/2017 | 11:25 | מאת: רינת

שרון את ממש תעשי מצווה בשבילי ותשמחי אותי אם תציעי לי מה לעשות כי כרגע אני לא בטיפול ואני כרגע עד שישתפר המצב בבית אני רוצה לעזור לעצמי לבד אולי בהמשך עם המצב ימשיך אני אפנה לטיפול אבל בינתיים יש לי שאלה שעם תעזרי לי אני אודה לך בזמן שאבא שלי בהתקף חרדה וההורים שלי מתחילים לריב כי אימא שלי נלחצת מאבא שלי וגם אני נלחצת שזה קורה איזה פעולה מבחינה מעשית אני יכולה לעשות כדי להתגבר על הלחץ והחרדה בקשר לאבא שלי ולהורים שלי? פעולה שתעשה לי הרגשה טובה שוב אני יודעת שזה לא פורום דיכאון וחרדה אבל את עוזרת לי מאוד ואני ממש אודה לך עם תוכלי לייעץ לי בפורום בקשר לזה. ממש ממש תודה מכל הלב תבורכי

היי רינת, קודם כל, יכול להיות שהמחשבות לגבי דודך הן רציונליות (אני לא יודעת ממה הוא סובל). המצב שלו הוא דבר שתצטרכי להתמודד איתו, כך או כך, כדאי לשוחח עם המצב עם אנשים אובייקטיביים ורגועים יותר מהורייך, כדי לקבל קצת פרופורציות וכיווני חשיבה אחרים. מעבר לכך, כדאי להוציא את עצמך מהבית ככל שניתן, כי נשמע שאת נשאבת לסיטואציה עם הורייך. כל פעילות או עניין שתמצאי מחוץ לבית יהיו מבורכים. שבוע טוב, שרון לויט פסיכותרפיה קוגניטיבית התנהגותית טיפול באובססיות, חרדות, דיכאון וכעסים כספרי 29, חיפה www.cbthaifa.com לקביעת תורים: 052-6794975

03/09/2017 | 15:09 | מאת: רינת

תודה רבה שרון על עזרתך הנאמנה אני מאוד מעריכה את זה ומורידה בפנייך את הכובע שיהיה לך שבוע נפלא.

מנהל פורום הפרעה טורדנית-כפייתית, אובססיבית