הפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הפרעות שינה ונחירות

21/01/2013 | 10:06 | מאת: אריקה

אני לוקחת כדורי שינה מזה שנתיים ואפשר להגיד שאני מכורה ולא יכולה בלי, מהן ההשלכות של ההתמכרות. אציין: אני בת 47 וברוך ה' החיים של די האירו לי פנים, עבודה טובה, בעל מסור וילדים מעולים, מבקרת גם 4 פעמים בשבוע בחדר כושר. אך השינה שלי התקלקלה בצורה איומה שלפני כן כולם קינוי בשינה שלי ועכשיו לא יכולה לישון בלי כדורי שינה. מה הצעתך??

האם את מרגישה שכדור השינה מספק לך שינה איכותית ומרענננת?

24/01/2013 | 10:36 | מאת: אריקה

כן, נרדמת מהר מאוד, ישנה טוב, לוקחת 2 כדורים אך מספקים אותי ל-4 שעות כמה באמצע הלילה לוקחת עוד אחד ונרדמת שוב טוב, האמת טוב לי מאוד עם הכדורים כי השינה ממש ממש חשובה לי. אני שוב ושואלת מהן ההשלכות לגבי כדורים אלה, נראה לי שאקח אותם כל החיים.

מנהל פורום הפרעות שינה ונחירות