התיעצות

דיון מתוך פורום  טחורים

03/08/2012 | 11:20 | מאת: שרית

שמי שרית בת 45 עם בעיותהתרקונות קשות לפני חודשיים עברתי ניתוח פיסורה שהיה מלווה בכאבים נוראים,השמשתי במשככי כאבים ,הבעיה היא שיש צואה לוחצת על כיס הרקטום הכיס סגור וכדי להתרוקן אני צריכה לצנטר את עצמי לשכב בתנוחות מסוימות תהליך של שעה שעתיים וגם אז אין התרקונות עד הסוף נשאר עדין צואה שלוחצת ברקטום וכואבת ,מלפני שבוע יש לי שריפה חריפה בפי הטבעת אחרי כל יציאה כאילו יש לי קוץ בפי הטבעת תחושה נוראית הומלץ על שימוש ב protofoam hc אך ללא הועיל הכאבים חזקים משפיע על ריצפת אגן וכל דרכי השתן אשמח לקבל יעוץ הכוונה ,חיי נוראים אין לי איכות חיים אין לי שגרה לקום להתפנות ולצאת לכו אני בוחרת להתחיל עבודה שעות מאוחרות יותר גם אם אני מחליטה לא להתפנות יש לחץ על הרקטום כמו כדור שרוצה לברוח וגזים ואז אני חייבת תהליך צינתור ולשכב בבקשה עזור לי

11/08/2012 | 09:46 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך שאלתך מורכבת - לדעתי את צריכה בירור מקיף - במסגרת גסטרו - שכולל אולטראסאונד _ TRUS מנומטריה וכמובן בדיקה - כל אלו את צריכה לבקש מרו גסטרו שלך - אחרי האיבחון - שיכול להוביל כמובן לבדיקות נוספות - אפשר לדון באפשרויות הטיפול - זאת בצירוף הקניית הרגלי יציאה נכונים

מנהל פורום טחורים