חזרת טחור טרמובטי, לאחר חודש בלבד. מה ניתן לעשות?

דיון מתוך פורום  טחורים

15/08/2020 | 17:13 | מאת: חסוי

היי ד"ר, לפני כחודש פניתי לפרוקטולוג עקב תחושת כאבים בזמן יציאה, והרגשת מין "גולה" בפי הטבעת. הפרוקטולוג איבחן זאת כטחור דרומבוטי, וביצע פתיחת מורסה. תוך מספר ימים שאריות הטחור נעלמו לגמרי והכל היה בסדר. כיום, חודש אחרי, חזר לי שוב הטחור עם אותם תסמינים. אני תוהה אם מצב שכזה מחייב בהליך ניתוחי או שמא יש הסבר לחזרת הטחור. אציין כי הקפדתי לצרוך סיבים תזונתיים בחודש הזה. אודה להתייחסותך. תודה רבה

הרופא ניקז קריש דם מהטחור ולא מורסה... התקף כזה עלול לחזור, לרב בעקבות מאמץ גופני או מאמץ ביציאה. אין כרגע שום צורך בהליך כירורגי

מנהל פורום טחורים