כאבים בגב התחתון בזמן שינה.

דיון מתוך פורום  כאב

08/12/2019 | 15:24 | מאת: מילנה

שלום, כחצי שנה אני סובלת מכאבי גב תחתון בזמן שינה עד כדי שאני מתעוררת מהשינה עם בכי כי לא יכולה לזוז או לעשות שום תנועה כי הכאבים מאוד חזקים בגב התחתון במיוחד מצד הימין . רוצה לציין שאני בת 33 עם רקע של כמה פריצות דיסק, L5-S1 בלט דיסק קטן מרכזי C5-C6 בקע שמאלי קטן ופורמינלי ימני קטן, C3-C4 בקע דו פורמינלי קטן. עקמת קלה יתכן אנטלגית, D10-L5 קשר שמורל קטן בלוחית עליונה של L3. אני לא יודעת אם הכאבים קשורים לנתונים האלו ? דר תעזור בבקשה אני לא יודעת לאן לפנות כבר? תודה

09/12/2019 | 13:24 | מאת: שרית

אומנם לדעתי את צריכה להתייעץ עם רופא מומחה אולם כאחת שסובלת מאוד מכאבי גב יכולה לשתף כי התחלתי לשמור על אורח חיים בריא שכולל תזונה נכונה, ספורט ושילוב של תוסף סידן אמפורי (דנסיטי) והתוצאות לא איחרו להגיע, אני מרגישה נפלא וכבר זמן מה לא סובלת מכאבים- ממליצה בחום לשנות אורח חיים ולדעתי התוצאות לא איחרו להגיע.

11/12/2019 | 12:59 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבים בגב תחתון היא תופעה נפוצה מאוד וברוב המקרים מקורה בשינויי עמוד השדרה. הבינותי שיש אצלך שינויים רבים. לא ניתן בקלות לזהות איזה שינוי גורם לכאבים. לשם כך יש צורך בבדיקה רפואית. באופן כללי ניתן לציין, שאם הכאבים מופיעים רק בשכיבה, יש לבדוק האם המזרון וצורת השכיבה שלך בשינה תורמים לכאבים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב