כתבתי לך את השאלה מתחת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/11/2016 | 09:50 | מאת: כרמית

אשמח עם תעני לי תודה.

היי כרמית אם תוכלי לכוון אותי על איזו שאלה מדובר כי לא רואה או שתעלי אותה שוב? תודה ליאת

17/11/2016 | 15:31 | מאת: כרמית

שלום ליאת אני כותבת לך שוב כפי שביקשת ואני לא יודעת למה אני לא יכולה להקיש למעלה.אני בת 48 בחורה שמחה בדרך כלל רק יש לי בעיה שברגע שהופסק לי המחזור בגיל מוקדם יחסית יש לי מצבי רוח לא ברורים מין תחושת מועקה חוסר אונים חוסר חשק לתפקד זה קורה באמצע היום כנ"ל בערב ואחרי עשר דקות חצי שעה פתאום אני חוזרת למצב רוח טוב וזה מצב רוח שלא ברור לי על מהו תחושה של חולשה רגשית.האם את יכולה לעזור לי? תודה.

היי כרמית מה שאת מתארת בהחלט יכול להיות חלק מהתופעות שמתרחשות כאשר נפסק המחזור. הרבה מתארות מצבי רוח, דכדכת, קשיי שינה ועוד. ישנן כמה דרכים להקל על המצב: ספורט (מאד עוזר בדרכ), שינה של יותר שעות בלילה,תזונה מאוזנת, דיקור וכן לעיתים טיפול תרופתי במינון נמוך עוזר אף הוא לגבי זה: כדאי להתייעץ עם רופא/ת המשפחה. כמובן שאם יש נושאים ברורים שאת חשה שמעיקים גם אם מדובר על נושאים שקשורים לדימוי העצמי והתחושות שאת חווה אפשר לשקול גם ליווי רגשי בתקופה כזו. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה