ממש מיחל לעזרא

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/09/2015 | 13:21 | מאת: ניסים חדידה

שלום דוקטר שמי ניסים ב3.4.09עברתי תאונת קטנוע חבלות גופניות קשות ליפני ניתוחים בשתי כפות ידי שתלים פי טי אס די פיברומיאלגיה פוסט טראומה בן55אב ל4בנות מדהימוצ סבל6נכדים בנוסף עברתי טראומה קשה קשה שהרסה לי את החיים מתקלח אוכל צוחק נהנה ומיליוני מחשבות חרדות ופחדים קשים עוברים עליי ישן לא מצליח מאבד שוכח די חכם מפוכס מבין עינין מהר אדם מעולם לעולם ללא רבב אוהב את הבריות איש טוב ואהוב איף בתי בר אומרת אבא שלי הכי סלב ליפני כשנה עקב לשון הרע משכנה חזרתי מבית הכנסת נחנקתי על ידי דניס אוגרפתי קשות בראש אנדרה ובנו שגררו אותי לכניסה ניפצו אותי על הזכוכיות העולם היתאסף אישתי ובנותי צרחתי למיטל בצי הגדולה מנהלת באסותא רמת החייל מיד100אבא כימעט נירצח היגיעו ועצרו אותי אבו כביר 5ימים ושבועים הרחקה אצל בתי בירושלים הצתקפות חרדה קשות במעצר ניסיתי שם להיתאבד טראומת ילדות ממקום סגור נינעלתי על ידי חברי הטובים ועדיין מצהרים עד הלילה שכחו אותי ידוע בתרציו עדיין מוטרד מאוים מותקף ומלא חרדות כל היום בוכה מוריה בית ספר תמר אישתי גננת מתמחה לילדים בעלי מוגבלויות בעירת חולון ואני מאז לא עובד כל היום בוכה ובוכה גם עכשיו בכתיבה ממש זקוק לדיבורים שיחות פעילות ואין לי כח לזוז אנא הצילי אנא תודה ניסים

היי לך אני חושבת שכדאי שתפנה בהקדם לגורמים מטפלים שאינם וירטואליים כלומר: פסיכיאטר, רווחה, או טפול אחר לא יכולה לטומר בדיוק איזה כי לא לגמרי הבנתי מה שכתבת. ליאת.

מנהל פורום פסיכותרפיה