הפרעת אישיות אובססיבית קומפולסיבית. איך לטפל?

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/12/2014 | 15:14 | מאת: רמי

שלום וברכה. לאחר משבר בנישואין נראה לי כמעט בודאות שאשתי סובלת מהפרעה זו. רציתי לדעת מה הטיפול הכי טוב, אצל מי(פסיכיאטר פסיכולוג פסיכותרפיסט ?) , איזה גישה טיפולית וכו' וכו'. אין לי את הזמן והמשאבים לניסויים, לכן אשמח לדעת מה הפתרון האולטימטיבי לבעיה זו. תודה.

היי רמי הטיפול הכי יעיל ב ocd הוא טיפול התנהגותי או קוגניטיבי התנהגותי. טיפול כזה יכול להעשות על ידי מיש הוכשר בגישה זו בין אם פסיכולוג בין אם פסיכותרפיסט, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה