דרוש שינוי בהול

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

12/12/2014 | 09:02 | מאת: הפוך

בן 36נשוי +2 ואני לא זוכר מתי בחיי הייתי לא כעוס. מאז שאני זוכר את עצמי תמיד אנשים מסביבי החברים והאנשים חשבו שאני בן אדם נעים ורגוע אבל האנשים הקרובים אלי תמיד סבלו מזעמי...כיום שאני מנסה לנהל חיי משפחה בריאים ונעימים זה כבר הפך לכעס רציף וכמעט בלתי נפסק וכמובן שאיתו מתלוות תחושת אשם בושה וחרטה ואני מרגיש שכבר אי אפשר לחיות ונהל חיים בצורה שכזאת. אני מניח שזה גם משפיע עלי בעקיפין על העבודה שלי ועל הדרייב שלי לעשות איזשהו משהו עם חיי מכיוון שאני ממש תקוע בשנים האחרונות. אשמח מאד לקבל עזרה ועצות , אני מאמין שהגיע הזמן!! תודה.

היי לך כעס הוא בדרך כלל רגש שמתחתיו מסתתר רגש אחר (כאב, עצב, דיכאון, פחד ועוד ועוד) ורגשות כאלו תמיד עולים ביתר שאת דווקא למול מי שהכי קרוב. אני מניחה שהגעת לנקודה שבה אתה מרגיש שאכן הכעס הורס לך ולאחרים את איכות החיים אבל לא ניתן לטפל בזה דרך "עצה" חד פעמית אלא דרך טיפול פסיכולוגי שבו תיגע בסיבות לכעס ובמה שבאמת מסתתר מתחתיו. ממליצה לפנות לטיפול במידה ואתה באמת, אבל באמת! לוקח אחריות ורוצה לעשות שינוי. ליאת.

15/12/2014 | 12:52 | מאת: הפוך

האם יש המלצות? על מה אני צריך לשים דגש?

פשוט לחפש מטפל/ת טוב/ה דרך המלצות ולפנות... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה