האם רסיטל יכול לגרום לעצירות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/08/2019 | 18:23 | מאת: תומר

הסיפור שלי הוא דיי ארוך מורכב לא סבלתי מעולם צעירות ליפני כמה חודשים תקף אותי התקף חרדה ממקרה מסויים וכעבור יום או יומיים צצה לי פיסורה מיציאה קשה ומתי כנראה אני מקשר ככה... אני כבר 8 חודש סובל מפיסורה ומטופל ברסיטל 40 מג ליום שץאמת לא מרגיש לי כזה עוזר כנראה שיילך לפסיכיאטר וישנה כדור רציתי לדעת אם זה ייתכן שהכדור גרם לי בכל הזמן הזה לעצירות? יציאות קשות חשוב לציין שאני שותה מעל 3 ליטר ביום ואוכל אוכל טום ללא פחמימות תודה מראש בבקשה לאשר לי את הפוסט

היי תומר השאלה מתאימה לפורום פסיכיאטריה העוסק בטיפול תרופתי. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה