שאלה בקשר לחרדה דיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

17/12/2018 | 19:09 | מאת: טלי

אני רוצה לעזור לעצמי להתגבר על דיכאון וחרדה מחפשת לקרוא על נושא ויסות רגשי לדיכאון וחרדה בספרים אינטרנט לא יודעת מה. בנוסף אילו הסחות דעת אני יכולה להעזר לבד בזמן שאבא שלי מרגיש לא טוב בבית? הוא חולה מאוד ולפעמים הוא מרגיש חלש ובקושי מדבר וקצת מדוכדך וזה עושה לי לא טוב. אשמח לתמיכה,אני ממש מודה לך

19/12/2018 | 10:08 | מאת: ליאת ברעוז

היי טלי ראי בבקשה את המלצותיי לספרים בשאלה מתחתייך... מבחינת טכניקות להרגעה או הסחות דעת השאלה היא למה את מתחברת יותר. למשל (דוגמאות בלבד) בתחום הפיזי: ספורט, ריקוד בתחום של הדמיון: מדיטציה, סרטים, ספרים בתחום המוזיקה: מוזיקה מרגיעה או צלילים עם כלים מיוחדים שנועדו להרגעה למשל: קערות טיבטיות(חפשי ביו טיוב) תחזיקי מעמד ובריאות לאביך! ליאת

היי טלי ראי בבקשה את תשובתי פה למטה לשאלה מתחתייך בנוגע לספרים מבחינת הסחות דעת ...השאלה למה את מתחברת. דוגמאות: בתחום המוזיקה או הדמיון: האזנה למוזיקה מרגיעה אפילו כזו עם כלים שמחשבים מרפאים (למשל: קערות טיבטיות) מדיטציה. ספרים, סרטים. בתחום הפיזי: ספורט ריקוד בתחום הרגשי חברתי: להיות עם אנשים שנעים לך איתם, לצחוק (הרבה) לדבר.. ועוד הרבה בריאות לאביך ושלווה לך! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה