פוביה מתחושת הידיים שלי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/05/2017 | 14:26 | מאת: אילנה

היי בת 54 לאחר פיטורים, כחודש וחצי לאחר הפיטורים התחלתי להרגיש רע. ישבתי לאכול ותוך כדי, התמקדתי במזלג שאני אוחזת והרגשתי תחושה מוזרה לגבי היד שלי. היא נראתה לי חסרת תחושה ומאז לא הפסקתי להתמקד בידיים עד שלעתים הן מרגישות כמו זרות לי. אין לי מושג איך זה הגיע ומה עורר את זה. 54 שנים חייתי בלי המחשבה ההזויה הזאת, אבל אני כל הזמן עסוקה במחשבות ובתחושת בידיים. זה ממש מדכא אותי. אני מרגישה שאני משתגעת. מה עושים? מעולם לא הייתי במקום הזה ולא יודעת להתמודד עם זה כלל. אשמח לכל כיוון תודה

היי אילנה מה שאת חווה ע"פ תיאורך אינו פוביה אלא קשור יותר לעולם של מחשבות טורדניות. ניתן לטפל בזה דרך טיפול קוגנטיבי התנהגותי שמאמינה שיעזור לך חהתמודד עם המחשבות או גם טיפול דינאמי שיכול לעזור לך להבין מה קורה לך באופן יותר נרחב למשל ....איך את מרגישה בעצם לאחר הפיטורין? איך מתמודדת עם זה? ועוד ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה