ניתוח להסרת ציסטה שחלתית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

07/09/2019 | 18:43 | מאת: אור

שלום רב, אני אמורה לעבור בקרוב ניתוח להסרת ציסטה שחלתית , שאלתי היא האם קיים קשר בן הציסטה לכך שבימים אלו יש לי תכיפות במתן שתן? האם לאחר הניתוח שלפוחית השתן תחזור לקדמותה ?

אור שלום, עקרונית לא אמור להיות קשר בין ציסטה שחלתית לבין תכיפות במתן השתן. כדאי לבצע תרבית שתן כדי לשלול נוכחות חיידק. ובמידה שהתרבית נקייה לפנות לייעוץ אורוגינקולוגי. בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה ורצפת האגן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן