בריחת שתן אחרי 2 ניתוחים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

24/12/2017 | 11:32 | מאת: בתיה

שלום ד'ר בני פיינר לפני כ3 שנים עברתי 2 ניתוחי TVT בהפרש של 3 שבועות (אצל רופאים שונים )...הראשון לא הצליח והשני היה טוב לתקופה מסויימת ...היום אני במצב של דליפה תמידית..ויש לציין שבחודשים האחרונים יש לי ריח חריף מאד של שתן...אין לי דלקת ולא גירויים או גירודים..אני קצת אובדת עצות..אני מציינת את גילי 71 בריאה... אשמח לשמוע את דעתך ...תודה בתיה

בתיה שלום, ראשית חשוב לברר את מנגנון דליפת השתן אם עברת שני ניתוחים וכיום שוב קיימת דליפה. לאחרונה יצא לי לטפל במצב דומה ע"י הזרקת חומר מעבה לדופן צינורית השתן לאחר ניתוחים שבוצעו במקומות שונים ולא צלחו. כדאי לגשת להערכה ע"י מומחה באורוגינקולוגיה ובהתאם למסקנות לבחור את הטיפול המתאים ביותר. בהחלט יש עוד מה להציע בברכה, ד"ר בני פיינר, מנהל היחידה לאורוגינקולוגיה

31/12/2017 | 22:16 | מאת: בתיה

אני מודה לך על תגובתך...תודה בתיה

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן