בדיקת דופלר ורידי רגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

16/11/2020 | 15:19 | מאת: יוליה

שלום רב, האם תוכל בבקשה להסביר מה המשמעות של תוצאות בדיקת דופלר שעשיתי? וכן מה ניתן לעשות לצורך הטיפול בבעיה? תוצאות הבדיקה: רגל ימין - 1. אין עדות ל DVT (deep vein thrombosis) 2. לא הודגמה אי ספיקה בורידים עמוקים 3. אין עדות ל SVT (superficial vein thrombosis) 4. אי ספיקה של ספנה גדולה בשוק ובירך. 5. אי ספיקת פרפורנטים בשוק. רגל שמאל - 1. אין עדות ל DVT (deep vein thrombosis) 2. לא הודגמה אי ספיקה בורידים עמוקים 3. אין עדות ל SVT (superficial vein thrombosis) 4. אי ספיקת ורידים מאמצע שוק לטראלי, עוברים לברך חיצוני ולירך קידמי מידיאלי ומתנקזים לספנה גדולה בשליש עליון של ירך. מודה מראש על תשובתך.

18/11/2020 | 16:41 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ורידים שטחיים ברגליים מעט מתפקדים לא ככ טוב במקום זרימה רק כלפי מעלה יש גם לחץ זרימה למטה ויתכן והם נפוחים . בצקות כאבי רגליים ניתן לבדיקה אצלנו לשקול הטיפול בהם דר אברהמי תלמ מרכז רפואי רח הברזל 31

מנהל פורום כלי דם ורידים