קרישיות יתר ברקע כאבי שכם צוואר קשים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/10/2019 | 20:00 | מאת: מיקי

שלום רב אני בת 36 לאחרונה אירועי חולשה כתף ימנית כאבי התכווצויות שכם וצוואר. לפני שבוע היה לי הקרנה ללסת ימין ולאוזן ימין ועכשיו כאבי שריפה שבאים והלכים בטן עליונה מימין. אני חושדת שיש לי בעיה של זרימת דם באיזור שבין כתף לצוואר ימין מלמעלה וחוששת מאוד פניתי למיון על התכווצויות שרירים וכאב בטן ימין עליונה ביום שישי לפני שבועיים במאיר לא ראה אותי אפילו רופא ושוחררתי על שקר ברמת כאב לאחר ששללו אבני כיס מרה. אני בייאוש גדול ברקע פקטור 5 לידן נוטלת גלולות סרזט ברצף. אשמח לדיץעת איך שוללים קריש או חסימה עורקית תודה ענקית וסליחה על האורך!

23/10/2019 | 13:18 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ממליץ קודם לברר מצב הלב כי הקליניקה מחייבת שלילת בעיהכנל ואם חושדים בבעית כלי דם עושים דופלקס עורקי צואר וידיים וברמת חשד יותר גבוהה בדיקת סי טי אנגיו .

מנהל פורום כלי דם ורידים