חסימות ברגליים בן 54 מעשן כבד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

11/02/2019 | 12:27 | מאת: יעל

בעלי בן 54 .מעשן סוכרת ולחץ דם לא מאוזנים . כאבים ברגליים ,חוסר שיווי משקל. אנגיו sMA ..בגדר נורמה IMA ..חסום CIA ..חסום IIA ..חסום EIA..חסום CFA ..אדרה קלושה SFA חסום והאדרה קלושה מעל הPOP POP שינויים טרשתיים ללא היצירות עורקי השוק ...טריפורקציה פתוחה עורקים דקים ,הודגם AT TP בכף הרגל. שמאל CI A שינויים טרשתיים ללא היצירות IIA שינויים טרשתיים והצרויות מהותיות EIA CFA שינויים טרשתיים והצרויות קליות. SFA חסום מיד אחרי מתחדש POP חסום עורקי השוק .. טריפורקציה פתוחה עורקים דקים ,הודגם TP AT בכף הרגל דר' הייתי שמחה לדעתך הנחשבת . האם יש מקום לצינתור או ניתוח ? זה משהו ניתן לדחות ? אפשר לקבל הסבר על התמונה . תודה מראש גם הדופלר הראה הפרעה קשה

12/02/2019 | 16:55 | מאת: חסימות בכלי דם

מעשן כבד בעיה מבחינת החלטה . לא ניראה שניתן לפתוח בצינטור או ניתוח גדול מהבטן למפשעות או מצד שמאל לימין . ממליץ לפנות ליעוץ כלי דם ניתן אלינו בבלינסון למרפאות כלי דם עם הדיסק

מנהל פורום כלי דם ורידים