האם חלות עליי מגבלות מסוימות ?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

22/11/2018 | 22:56 | מאת: מישהו

שלום דוקטור, בבדיקת סיטי אנגיו מצאו אצלי nutcracker syndrome ו may thurner syndrome, ביקרתי אצל מומחה כלי דם שעבר על הבדיקה עם רדיולוג, לפי הממצאים הוא המליץ לי לקחת בייבי אספירין פעם ביום כטיפול מונע ופעם בכמה זמן לבצע בירור וכו', בגלל שאני בחור צעיר יחסית (22) הוא מעדיף להימנע עם אין סימפטומים מצינתור והכנסת סטנטים. השאלה שלי אלייך דוקטור, האם בגלל האבחון הזה חלות עליי מגבלות פיזיות? לדוגמה ריצה, רכיבה על אופניים, הרמת משקולות וכו'? , האם אני עדיין יכול לתפקד תקין או שיש לי מגבלויות עקב האבחון הזה? תודה רבה מראש.

25/11/2018 | 12:13 | מאת: מאי טרנר

לא ככ מגבילים פרט למצבי טיסות ארוכות של שעות רצוי קלקסן מניעתי מעל 4 שעות טיסה או סביב ניתוחים צריך להקפיד על תנועה באם היתה פקקת פעם אז ההתיחסות שונה כמובן . ממליץ

מנהל פורום כלי דם ורידים