האם ניתן לטפל במהלך הריון בורידים?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/09/2018 | 22:57 | מאת: אביטל

שלום רב ותודה על המידע בפורום. במהלך ההריון השני התפתחה אצלי פקקת ורידית לכל אורך רגל ימין החל מהמפשעה. המשמעות היתה הריון מעייף וכואב מאד. כחצי שנה לאחר ההריון נותחתי בניתוח לייזר, לאחריו היה בהחלט שיפור במצב. עדיין כאבים במיוחד בימי המחזור, אבל באופן כללי המצב הפך נסבל יותר. חלפו 5 שנים וכעת אני בחודש שלישי בהריוני השלישי, ולמרבה חרדתי התופעה חזרה ביתר שאת. זה אומר שכבר בשלב זה,בו להבנתי הרחם די קטן, אני סובלת מתחושת לחץ מכאיבה מאד במפשעה ומהצטברות בורידי הרגל. מה שגורם לי להתעייף במהירות. אני לא חושבת שאוכל לסבול שגרה כזו עוד חצי שנה, עם רחם ולחץ הולכים וגדלים :( האם ניתן לנתח או לטפל בעניין גם במהלך ההריון?? אני אולי מפונקת אבל זה נראה לי כמו סיוט להמשיך לסבול ככה עד ההריון. תודה רבה מראש, חג שמח

05/10/2018 | 15:22 | מאת: דליות בהריון

אכן ורידים חוזרים לא מטפלים בהריון זקוקה לגרב אלסטית . אלו החיים לאחר לידה וסיום הנקה בדיקה וניתן לטפל שוב

05/10/2018 | 15:22 | מאת: דליות בהריון

עניתי גרב אלסטית

07/10/2018 | 00:11 | מאת: אביטל

תודה על המענה

07/10/2018 | 12:45 | מאת: רם אברהמי

לא פרט לגרב אלסטית . באם פקקת קלקסן

מנהל פורום כלי דם ורידים