כאבים בידיים לאחר אינפוזיה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/04/2018 | 15:52 | מאת: ג'

שלום, הייתי בבי"ח במשך 3 ימים, מחוברת לאינפוזיה. היו נסיונות כושלים לחבר את האינפוזיה (בשתי הידיים) שגרמו לקריסה של ורידים עד שבפעם החמישית הצליחו. מאז, כבר חודשיים, יש לי כאבים בידיים ועקב כך תנועה מוגבלת בידיים. בנוסף הבחנתי במן גולה בוריד שכשנוגעים בה זה מאוד כואב. ביד שהייתה מחוברת לאינפוזיה הגולה גדולה יותר. זו פקקת? אני צריכה לעשות משהו לגבי זה? תודה רבה

04/04/2018 | 12:52 | מאת: כאבים לאחר עירוי לוריד

מוכר ידוע לוקח זמן ניתן קומפרסים מקומיים גל ולטרל מקומי והרבה סבלנות באם משתפר טוב באם מחמיר לבדיקת רופא

מנהל פורום כלי דם ורידים