בעיה כלשהי בשתן

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

21/09/2014 | 07:49 | מאת: מור

שלום דר אני חייבת יעוץ. נדבקתי בכלמידיה+אורופלזמה פרבום וטופלתי ואז הכל שלילי. קיבלתי לאחר מכן חיידק איקולי בשתן וגם עבר אין כרגע צמיחה. אני במשך חודשיים עוברת מרופא לרופא עושים לי המון תרביות שתן והכל שלילי ולעומת כל זה יש לי צריבות בשתן שבאות והולכות בתדירות קרובה.אציין ששתיתי מלא סוגי אנט, דוקיסלין אזניל ציפרו מקרודנטין, ציפרו אגב היה לי כעמיד לחיידק איקולי. ומקרודנטין חושבת עזר כי היה שלילי לאחר מכן תרבית, אך מה עם הצריבות? איך זה עדיין קיים והכל שלילי? בדרכ לאחר שתן אני מרגישה צריבה חזקה ואז אחרי שעה או פחות זה עובר.. ואז בעוד מתן שתן יכול היות שאין כלום והכל בסדר.. ואז למשל אתמול בלילה הרגשתי צריבות חזקות לאחר שתן וקצת סבלתי והרגשתי שמתפתחת דלקת. עשיתי שטיפות עם חומץ בנרתיק שאני עושה לעיתים קרובות מאז כל הדלקות האלה.אני שותה מלא חמוציות וגם כמוסות וגם פרוביוטיקה רופא נשים בדק אין פטריה הכל תקין. הבעיה שמשהו לא תקין אצלי שם במערכת השתן, הכל שלילי, מחלות מין שליליות ותרבית שלילית ללא צמיחה. לעומת כל זה בבדיקת דם היו כמה חריגות שרופא משפחה העיד שקיים איזהו חיידק מזוהם, אבל הכל שלילי.. במידה ואפנה לאורולוג איזה בדיקות נשאר לי לעשות? האם קיים אצלי משהו חמור יותר? אשמח מאוד לפירוט מלא ויעוץ שלך ומה יעשה לי האורולוג. מצ"ב בדיקות הדם שלי אולי תביני מזה משהו: תודה רבה WBC 6.1 K/ul RBC 4.43 M/ul HB 13.7 g/dl HCT 40.3 % MCH 30.9 pg MCHC 34.0 g/dl RDW 13.0 % MCV 91.0 fL NEUT% 28.4 % (פה זה מראה ממש נמוך יוצא מן הגרף אמור להתחיל מ40 עד 75. LYM% 57.5 % פה זה אמור להיות עד 50 וזה יוצא מחוץ לגרף בעליה EOS % 7.8 % גם פה זה יוצא מהגרף בעליה אמור להיות עד 7 NEUT.abs 1.7 K/ul יוצא מהגרף אמור להיות מ 1.9 LYMP.abs 3.5 K/ul MONO.abs 0.4 K/ul EOS.abs 0.5 K/ul

מור שלום לך, אינך בפורום הנכון. בקצרה אענה שאת מתארת דלקת חורת בשתן למרות שאין ממצאים חריגים כרגע בבדיקות. ממליצה לפנות לאורולוג ולהתייעץ עמו על המשך בירור, או להתייעץ עם רופא מומחה למחלות זיהומיות. בנתיים את יכולה לבקש מהרופא שלך מרשם ל"היפרקס"- כדור שגורם לשתן להיות חומצי ומונע צמיחת חיידקים, לשתות הרבה מים ולהמנע מקולה/קפאין/אלכוהול. הפורום הנכחי מדבר על בעיות ערמונית, וכאישה - אין לך.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת