דואודרט

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

13/11/2012 | 23:01 | מאת: יעקב

שלום, חולה לב לאחר אבלציה עם קרדיומיואפטיה היפרטרופית פרפור פרוזדורים מהיר. צרכן של פרוקור קומדין . ירידת לח"ד במאמץ . מומלץ ע"י הקרדיולוג להפסיק את ההיטרין המתנגש בדיובן לאומניק והאורלוג נתן לי דואודרט האם זה מתאים לאור תופעות הלוואי המוצעות למשתמש כמוני?

שלום רב, אומניק היא תרופה לשיפור מתן השתן מאותה קבוצה של היטרין("חוסמי אלפא"), רק דור חדש יותר, וספציפי יותר לאזור שלפוחית השתן. היא נמצא בדואדרט, שמכילה גם אותה וגם תרופה להקטנה הערמונית (אבודרט). אם אכן יש לך ערמונית מוגדלת, אזי טיפול בדואודרט עשוי אכן לעזור לך, ואם הרופא המטפל ציין שאתה יכול ליטול אומניק- לא אמורה להיות בעיה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת