כאב ודכאון מכאבי גב

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

20/02/2020 | 13:04 | מאת: דודו

כמעט כשנה מאז החלו כאבי הגב עם הקרנות לרגל , נימול וחוסר תחושה...כל הטיפולים ואף ניתוח לא עזר ועם הזמן התאבון ירד , מצב הרוח שפוף ואיני יוצא מהבית רק לצורך בדיקה או טיפול. פסיכיאטר המליץ על מירו 45 כי כדורים אחרים כמו אקסל גרם לעצירת שתן וויאפקס העלה לחץ דם. האם לטפל בכאב או בדיכאון ? כי זהו מעגל שקשה לצאת ממנו

שלום דוד. בהחלט מדובר במעגל קסמים: כאב יכול להוביל לדיכאון ודיכאון מוריד סף כאב. במצב של מעגל רשע שכזה חשוב לטפל במה שניתן. במצב בו לכאבים אין מענה בהחלט ייתכן כי טיפול יעיל בדיכאון יוביל לשיפור ניכר.

29/02/2020 | 15:25 | מאת: אסתר

יתכן ומדובר בבעיה של צפיפות העצם הייתי במקום הזה כדאי ללכת להיבדק אצל הרופא יש בדיקה לצפיפות כמו כן ממש ממליצה על סידן אמורפי הוא הקל עליי מאוד בכאבים . רפואה שלמה

מנהל פורום דיכאון וכאב