סרוקסט ופרוזאק לדיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

26/03/2017 | 16:10 | מאת: ירון

לאיזה מבין התרופות את יותר מתחברת ומעריכה? אם ניסיתי סרוקסט זה מיותר לנסות פרוזאק? מצבי הוא דיכאון עמיד ניסיתי סרוקסט,פבוקסיל,ציפרלקס אפקסור אנאפרניל כדאי לנסות מירו או בכלל סימבלטה או לחזור לSSRI ולנסות תרופות אחרות או שאין טעם

אני רואה שהתנסית במספר רב של תכשירים ממנגנוני פעולה שונים. יחד עם זאת לא ציינת מינונים ומשכי טיפול ואלה מאוד קריטיים בקביעת יעילות התרופה. סרוקסט, פרוזק, פבוקסיל, ציפרלקס הם ממשפחת הSSRI'S ופעילותן דומה אם כי האפקטיביות נקבעת בסופו של דבר לאחר התנסות למשך תקופה ובמינון מתאימים

מנהל פורום דיכאון וכאב