כאבים בצידי האגן ובשרירי הרגליים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/05/2014 | 07:24 | מאת: שלמה

לפני 4 שנים עברתי ניתוח מעקפים, לאחריו התחלתי לקחת סטטינים לפני כחצי שנה התחלתי לסבול מכאבי רגליים, החלפתי ל-ליפיטור ועכשיו קרסטור .קשה לי מאוד להירדם בלילה בלית ברירה אני לוקח כדור שינה או אופטלגין לשיכוך הכאב. הכאבים מתחילים בצידי האגן ויורדים דרך הירך, השוק ועד לגב הרגל. בדיקת צפיפות העצם תקינה. האם יש דרך אחרת לטיפול בהורדת LDL ללא הסבל הזה?

שלום מדוע אתה מייחס את הבעייה לסטטינים? האם ההפסקה שלהם שינתה את הכאב? נסה הפסקה של שבוע- שבועיים . אם הכאב חלף יהיה צורך לחשוב על האפשרויות. אם הכאב ימשך חפש סיבה אחרת ( למשל הקרנה מהגב, בעיות בעורקי הרגליים) ואל תפסיק סטטינים שמקרה שלך הם בעלי חשיבות עליונה.

26/05/2014 | 10:08 | מאת: שלמה

אכן, כן עשיתי ניסיון הפסקתי והכאבים חלפו

מנהל פורום דלקות מפרקים