רמאוטואוד פקטור

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/06/2013 | 07:32 | מאת: גריזלי

מזה מספר שנים נמדדים אצלי ערכים עצומים של רמטואוד פקטור . בבדיקה האחרונה הערך היה 750. בעבר כבר נמדד ערך של 1000. אני בן 64. כאבי פרקים רק לעיתים רחוקות...ערכים אלה החלו לאחר שהיו כאבי פרקים לפני כ7 שנים הכאבים נמוגו אבל הערכים עלו...כבר הייתי לפני שנתיים אצל ראומטולוג בבילינסון ולמיטב ידיעתי ולאחר בדיקת שירמר ?נשללה תסמונת סיוגרן . ברקע אני יכול לציין שלפני 30 שנה עברתי כריתת יותרת כליה שמאל בגלל חשד לפיאורכרומצטומה ולביליות בלחץ הדם . בסופו של דבר היה זה בעטיה של המדומה מאורגנת עקב פציעה . ערכי לחץ הדם גבוהים 120/100 וגם הכולסטרול גבוה במקצת. לפני שנים בתקופת מלחמת לבנון הראשונה סבלתי מצהבת שאז אובחנה כ. NON A NON B.

שלום צהבת NON A NON B נקראת כעת הפטיטיס C. יש עבורה בדיקה פשוטה והיא יכולה לגרום לראומטואיד פקטור גבוה

מנהל פורום דלקות מפרקים