כאבים במפרקי האצבעות ביד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/01/2020 | 15:36 | מאת: אלון

שלום. בן 48, עובד כאיש תוכנה. מזה כחצי שנה אני סובל מתחושות לא נעימות במפרקי האצבעות בשתי הידיים, לפעמים המפרקים גם כואבים אך אין נפיחות או קישיון מפרקים. ביצעתי בדיקות דם,us,רנטגן,וביקור אצל ראומטולוגית ששללה דלקת מפרקים ra (אולי טעתה או באתי בשלב מוקדם מידי...). בבדיקת הדם יצא ana 80 אבל השאר תקין (כולל בדיקות למחלות אוטואימניות אחרות). בבדיקת תסמונת תעלה קרפלית יצא שיש את התופעה ברמה של mild. בנוסף, לדעתי בימים של הקלדה מרובה הכאב גובר. עוד דבר,לפעמים אצבעות הרגליים כואבות בזמן ריצה ואחריה (זה לא השתפר עד שלא שמתי מדרסים). יש הערכה מה זה יכול להיות? לאיזה רופא לפנות? בדיקות נוספות? תודה.

ששלום במסגרת המגבלות המובנות של יעוץ וירטואלי נראה שעיקר התלונה שלך קשורה במאמץ חריג בעבודתך על המקלדת. הדרכים להתמודד 1. הפחתת ההקלדה 2. שינוי דפוס השימוש בעכבר- למשל עכבר "עומד" 3. מקלדת ארגונומית 4. הפסקות יזודות כל 15-20 דקות בהקלדה לצורך תרגילי הרפייה בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים