דלקת RA והפוגה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/03/2013 | 12:34 | מאת: יעקב

דק שלום מאחר ואני חולה דלקת פרקים RA מחלת ריאות אינטרסציאלית מחלת לב אוסטאופורוזיס קשה אם שבר פתולוגי בראש הפמור{עקב טיפול מאסיבי בסטרואידים ואנדטקסן עקב מחלת הריאות } משנת 2010 טופל בארדיה אם גילוי השבר טופל גם בפורטאו אולם הופסק מאחר וגרם להתלקחות הRA לפי דעת הרמאוטולוג אם הפסקת הטיפול ירדה הנפיחות בידיים בשנה וחצי האחרונות מטופל ע"י מבטרא כל חצי שנה טיפול אחרון בחודש נובמבר 2012 כמו כן באופן יומי מקבל סילזופריל 2 ביום. אימורן 3 ביום. פלבקוניל 2 ביום. 1 קרטיזון 5 מ"ג{יש הפסקה של יומיים בשבוע במטרה להפסיק לגמרי אם התרופה הנ"ל} בימים האחרונים חזרו הכאבים בכתפיים ימין ושמאל אם הקרנות כלפי מטה למרפקים ולזרועות וכן כאבים בירכיים בדיקות דם מ01.01.13 C.R.P 2.4 - E.S.R .82 הביקורת שלי אצל הרמטולוג רק בסוף אפריל א. האם לדעתך עלי לגשת למיון ב. האם גם בזמן קבלת התרופות הנ"ל יש הפוגות והתלקחויות של המחלה הנ"ל מידי יום המצב מחמיר במיוחד בשעות הבוקר בתודה מראש יעקב

שלום מחלתך מורכבת. אני בספק שבחדר המיון או במחלקה הפנימית ידעו מה לעשות. נסה ליצור קשר עם הראומטולוג. בהחלט יתכן שמחלתך עדיין פעילה למרות הטיפול

מנהל פורום דלקות מפרקים