האם התסמינים הבאים יכולים להעיד על בעיה ראומטולוגית?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/06/2019 | 13:55 | מאת: חני

אבי סובל כבר חודש וחצי מכאבי גב חזקים, המתגברים בזמן שינה. הכאב מקרין לו לאגן הירכיים ולרגל שמאל. כמו כן, הוא סובל מכפות רגליים קרות, והוא מרגיש שאצבעות הרגליים שלו רדומות, ועייפות כללית. הרופא המטפל שלך אותו ל - C.T. לאחר שלא ראו כלום בצילום. שאלתי האם אתה סבור שהתסמינים שיש לאבי יכולים להעיד על בעיה ראומטולוגית? ואם כן, האם אבי צריך לחכות לתוצאות בדיקת ה C.T. לפני שהוא מזמין טור לראומטולוג?

שלום כאב גב חזק עם הקרנה לרגליים ואצבעות רדומות מכוון לבעיית עמוד שדרה המחייבת הסתכלות על הסיטי לשלול לחץ על חוט השדרה.

03/06/2019 | 13:04 | מאת: חני

תודה רבה ד"ר קמחי! האם אתה ממליץ לאבא שלי לקבוע תור לאחר קבלת בדיקת ה - C.T. לראומטולוג, במידה ושוללים לחץ על עמוד השדרה ? מאחר ובזמן התארגנות הבוקר שלו הוא מרגיש הקלה מסוימת בכאב, ובזמן שינה הכאבים מתעצמים לו, לכן לפי מה שקראתי, יש לי חשד שמדובר בדלקת שדרה מקשחת.

מנהל פורום דלקות מפרקים