תחילת שימוש בסלזופירין.

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/05/2018 | 12:32 | מאת: מיכל

שלום, התחלתי לקחת סלזופירין, כרגע רק כדור אחד- 500 מ"ג, ובהמשך אעלה בהדרגה ל - 4 כדורים. אני לוקחת את הכדור במשך שבוע, ומרגישה חולשה ועייפות יוצאי דופן. בדיקות הדם והשתן תקינות. האם יש סיכוי שבעתיד הקרוב החולשה והעייפות יחלפו ? אם לא - האם רצוי להפסיק לקחת את הכדורים, גם אם בדיקות הדם והשתן תקינות ? עניין נוסף, גם צבע השתן שלי הפך לכתום זרחני, האם זאת גם סיבה להפסיק עם התרופה הזאת ? תודה

שלום הסיבות להפסקת סלזופירין הן- ירידה בספירת הדם הלבנה, הפרעה בתפקודי כבד, חום, פריחה, נגעים בפה, קוצר נשימה. התרופה יכולה לשנות את צבע השתן. זו לא סיבה להפסיק.

מנהל פורום דלקות מפרקים