כאבים

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

18/02/2010 | 23:00 | מאת: אליס

שלום לך.. התחלתי טיפול בinvisalign לפני שבועיים - אתמול הרכבתי את הסט השני של הפלטות והוצמדו לי הקוביות הקטנות ל-6 שיניים עליונות ו-6 תחתונות. אני יודעת שיש "כאבי-הסתגלות", אבל אני סובלת מאז אתמול מכאבים חדים מאוד בצד שמאל של הלשון - אני מנחשת שהיא מתחככת בשוליים של הפלטה והפלטה פשוט חותכת אותה שוב ושוב עם כל תנועה שאני עושה - אלו כאבים איומים וממש קשה לי לתפקד. האם זה הגיוני שהפלטה תחתוך אותי ככה או שיכול להיות שמשהו בה לא תקין?

04/03/2010 | 11:41 | מאת: ד"ר שרי יהב

שלום אליס ראשית קבלי התנצלותי על הזמן שחלף עד למועד תשובתי. עניינית, טיפול אורתודנטי קל ככל שיהיה (מבחינת המכשור שבפיך) משנה את התחושות בפה וכרוך בגירוי הרקמות הסובבות: לשון, חניכיים וכדומה) זאת בהתאמה לסף הרגישות האישית. באם קשה לך להסתגל, התייעצי באורתודנט המטפל שללא ספק ידע להסיק את המסקנות הראויות אם בהתאמת הפלטות או שינוי שיטת הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים