האם השפתיים נכנסות פנימה לאחר יישור שיניים ?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

26/06/2016 | 15:17 | מאת: אורון

שלום דוקטור ,אני בחור בן 21 בעבר היה לי גשר רק בשיניים העליוניות ומכיוון שעשיתי רק למעלה נהיה לי מצב שהשיניים למעלה נכנסו והשניים למטה נשארו בחוץ ונהיה מצב של מנשך הפוך, עכשיו שמתי לב גם שהשפה התחתונה בחוץ יותר מאשר העליונה גם כשהפה סגור ועוד יותר שאני מחייך לפני חודשיים עשיתי גשר בשיניים התחתונות בשביל לתקן את המנשך הפוך השאלה שלי היא כזאת... האם לאחר סיום יישור השיניים השפה התחתונה תכנס פנימה ? אם התשובה היא לא מה אני אמור לעשות ולמי לפנות בשביל לתקן את הבעיה הזאת?

שלום אורן השפה התחתונה עוקבת אחרי תנועת השיניים. אם האורתודונט המומחה אמר לך שהמנשך ההפוך יתוקן ,אתה יכול לצפות גם לשיפור בעמדת השפה התחתונה. האם עקרו לך שיניים תחתונות לפנות מקום לתנועת השיניים פנימה, או ביצעו פעולה אחרת ? בברכה ד"ר צור

28/06/2016 | 18:14 | מאת: אורון

עוד לא עקרו אבל מתכוונים לעקור שן בשביל להכניס את השיניים התחתונות המנשך עפוך לא ברמה מוגזמת אבל עדיין יש מנשך הפוך ואני חושב שאמור להכניס את התחתונה ולתקן אותה מה דעתך ? השפה הבולטת תכנס ?

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים