פיתרון יצירתי לכל הבעיות

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

14/03/2019 | 20:52 | מאת: חוה

שלום לא יודעת מאיפה להתחיל להסביר .....אני סובלת כבר שנים מבעיות שיניים וטיפולים. בגיל 14 עקרו לי שיניים בצדדים ולא המשכתי את היישור שיניים אם השנים פיתחתי הפרעה בשם דרמטילומניה בתוך הפה בשפתיים וגיליתי ששתי הגורמים זה המגע והגירוי העורי של השיניים הקידמיות בעור ותזוזה של השיניים בעיה בלסת ובעצם מין לחץ תחושתי בתוך הפה כתוצאה ממנח לא טיבעי של של הלסת והשיניים במקביל יש לי שתי טיפולי שןרש שכואב לי להניח עליהם כתר זמני והתורים רחוקם לרופאים ואני פדנטית אם רופאים והם לא ראו כלום בצילום והכל מורכב ומיתעקב ונימאס לי אני רוצה ליפתור את בעיית ההפרעה שלי שגורמת לסבל רב פגיעה בסדר היום והרס רב לאיכות החיים שלי אני רןצה לבצע את היישור שיניים במהירות האפשרי השאלה שלי היא כזאת ביגלל ההפרעה קצת בעייתי לי לעשות את היישור שיניים אם גשרים וברזלים האם ניתן להעשות בשיניים הקידמיות יישור שיניים אם סד שקוף ובשיניים הצדדיות ברזלים? או שזה מסורבל מידי? תודה

14/03/2019 | 20:55 | מאת: חוה

האם ניתן לחדש סתימות או לבצע כתרים בזמן שיש על השיניים גשרים וברזלים ליישור שיניים? תודה

שלום חוה אפשר ליישר שיניים עם קשתיות שקופות גם בשיניים הקדמיות וגם בשיניים האחוריות. במידת הצורך אפשר גם לשלב בין מיכשור קבוע לקשתיות שקופות. לצורך כך את צריכה אורתודונט מומחה שיודע לעשות זאת. יתכן ויהיה נח לטפל במקרה שלך במחלקה לאורתודונטיה ומשולב עם מחלקה לשיקום באחד מבתי הספר לרפואת שיניים . בברכה ד"ר צור

שלום ניתן להחליף סתימות במידת הצורך בזמן טיפול אורתודונטי,אולם כמובן רצוי לסיים סתימות לפני הטיפול. לא ניתן לעשות כתרים קבועים בזמן יישור השיניים. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים