שן מתנדנדת אחרי הורדת קיבוע?

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

25/12/2018 | 01:37 | מאת: ספיר

היום הורדתי קיבוע אחרי בערך 9 שנים שהיה לי בשיניים התחתונות, מהרגע שהורדתי יש לי מין חולשה כזו ב2 השיניים הקדמיות , ונדמה שהן זזות, האם זה הגיוני? אני מרגישה ששתיהן כאילו מתחכחות אחת בשניה בעת במתן ביס או נגיעה בשתיהן יחד(הרגישות היא בנגיעה בקצה השן ולא בחניכיים) כמו כן, ייתכן ויש לי דלקת חניכיים על פי מה שהאורתודנט אמר לי ואין רופא שיניים זמין בשבועיים הקרובים... מה עלי לעשות בזמן הזה עד למפגש עם רופא ?

שלום ספיר הרגשת החולשה בשיניים נובעת מכך שהן פתאום משוחררות ואת מרגישה כנראה את הניידות הטבעית שלהן. הרגישות עוברת בדרך כלל אחרי כשבוע. דלקת החניכיים שיש לך דורשת טיפול. דלקת החניכיים שיש לך היתה בזמן האחרון ,גם עם הקיבוע. שבוע המתנה לרופא השיניים לא אמור לשנות את מצבך. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים