שיוף שיניים במהלך יישור

דיון מתוך פורום  אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים

28/07/2018 | 18:13 | מאת: נטלי

שלום , אני אמורה להתחיל יישור שיניים ע״י פלטות שקופות . יש לי צפיפות קלה בשיניים תחתונות הקדמיות - הרופא אמר שבמהלך התהליך יעשה שיוף לשיניים כדי שיהיה מקום . ארבעת שיני הבינה כבר בקעו מלפני 15 שנה , יש לי שן בינה למטה שהיא קצת עקומה . הרופא אומר שבשלב זב אין צורך בעקירות . השאלה היא האם אם אעשה עקירה לשתי שיני הבינה התחתונות ככה יהיה מקום לשיניים להתפזר ולא אצטרך לעשות שיוף ???

שלום לא ניתן לדחוף את השיניים התחתונות אחורה על חשבון המקום שמתפנה בעקירת שיני בינה תחתונות. בברכה ד"ר צור

מנהל פורום אורתודונטיה ומחייכים - יישור שיניים